Goede voornemens

Stel jouw zakelijke doel, dus.

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dé gelegenheid om vooruit te kijken naar de doelstellingen van je bedrijf. En daar helpen wij je graag bij. Met het Fidus Zakelijke Doelen-plan start jij het nieuwe jaar als een raket! Werk het hele jaar aan je zakelijke doelen. En dit wordt jouw jaar!

Ken je het Fidus Zakelijke Doelen-plan al? In dit plan vind je per categorie voorbeelden van zakelijke doelen. Om ervoor te zorgen dat je nu je doel écht haalt, maak je samen met ons jouw doelen concreet. Natuurlijk beginnen we klein. En maken je doel steeds groter. Gegarandeerd succes!

Win een Garmin Smartwatch ter waarde van € 239

Doe mee met het Zakelijke Doelen-plan en maak kans op een Garmin Vivoactive 4S Smartwatch ter waarde van € 239. We verloten drie smartwatches onder alle deelnemers!*

 

 

*Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Vind jouw persoonlijke doel per categorie

Klanten

Maak de klant weer koning.

Medewerkers

Stel je medewerkers centraal.

Financieel

Verminder je zorgen over financiën.

Positionering

Zet jouw bedrijf op de kaart.

Processen

Bespaar tijd én geld.

Duurzaam

Draag met je bedrijf een steentje bij.

Nieuw jaar, nieuwe kansen
Zo stel je jouw doel voor het nieuwe jaar

Hoe zorg je dat je jouw doel ook daadwerkelijk haalt? Door je doel SMART op te stellen. SMART staat voor specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden. Klinkt ingewikkeld, maar dat valt eigenlijk best wel mee.

Met het Zakelijke Doelen-plan van Fidus stel je stapsgewijs jouw zakelijke doel op. Beantwoord een aantal vragen en begin meteen. Snel, eenvoudig én SMART, natuurlijk!

Positionering
Zet je bedrijf op de kaart, dus.

Een mooi doel voor het nieuwe jaar: de propositie van je bedrijf. Zet je bedrijf nu écht goed op de kaart, ga naar netwerkborrels en verbeter die online uitstraling! Het resultaat op de lange termijn? Meer klanten! Zie je dat wel zitten? Kies dan een doel uit de categorie “Propositie’ en ga ervoor!

Goede voornemens

Stel jouw zakelijke doel, dus.