Fidus

Met Fidus ga je zelfverzekerd door het leven.

Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu je huis gaat verkopen of een lening nodig hebt voor je nieuwe bedrijf. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan.

Met Fidus ga je zelfverzekerd door het leven

Bij Fidus zijn we er 24/7 voor jou. Wij vinden het belangrijk dat al jouw zaken goed geregeld zijn. We werken elke dag hard om jouw verzekerings- en financiële zaken op orde te houden. Daarom zoeken onze adviseurs uit wat jij nodig hebt op financieel gebied. Van verzekeringen tot hypotheken. Van je pensioen tot je kredieten. Je regelt het bij een van de meer dan 350 financieel adviseurs van Fidus.

Samen met onze Nederlandse en internationale partners vinden wij altijd een passende financiële oplossing. Wij werken onafhankelijk. Daarom zoeken onze adviseurs altijd het product dat bij jouw situatie past en we houden deze producten up-to-date. Zo ben jij niet dubbel verzekerd en betaal je alleen voor datgene wat jij ook echt nodig hebt voor een zelfverzekerd leven.

Fidus is 24/7 bereikbaar voor jou

Schade melden? Een vraag of advies nodig? Ons kun je 24/7 bereiken. Per telefoon, e-mail of de chat. Wil je een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs? Dat kan! Deze kun je inplannen wanneer het jou uitkomt. Wij staan voor je klaar. Wat en wanneer je dat ook nodig hebt.

Meer dan 350 adviseurs

Bij Fidus werken meer dan 350 financiële adviseurs. Veel van hen zijn verzekeringsadviseurs met jarenlange ervaring in de verzekeringswereld. Zij weten precies wat jij nodig hebt voor een zelfverzekerd leven. Ook zijn er makelaars en hypotheekadviseurs bij ons aangesloten. Dus ook wanneer jij jouw huis wilt verkopen of een hypotheek nodig hebt, kun je bij ons terecht. Dus wat jij ook nodig hebt op financieel gebied: onze adviseurs staan voor je klaar.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wij hebben een samenwerking met meer dan 150 verzekeraars. Hierdoor hebben wij een breed aanbod aan verzekeringen en kunnen onze adviseurs altijd een passende verzekering voor jou vinden. Hierbij kijken ze altijd naar jouw persoonlijke situatie en maken zij een inschatting van de risico’s die jij loopt. Ze zorgen ervoor dat je alleen de verzekeringen afsluit die jij ook echt nodig hebt en die genoeg bescherming bieden zodat jij een zelfverzekerd leven hebt. En als je deze verzekeringen hebt afgesloten, houden onze adviseurs een oogje in het zeil. Ze kijken of jouw verzekeringen up-to-date blijven en of ze nog passen bij jouw huidige situatie. Daardoor betaal jij nooit te veel en ben je altijd goed verzekerd.

Fidus dichtbij huis

Met meer dan 350 adviseurs is er altijd eentje in jouw buurt te vinden. Dat is wel zo fijn, want zij kennen jouw buurt en omgeving. Als er iets is, sta je zo bij ze op de stoep of kun je bellen met ons kantoor. Fidus kun je 24/7 bereiken. Dus heb je vragen over jouw financiële producten? Aarzel niet en pak de telefoon, start een chat, stuur een e-mail of maak een afspraak met een financieel adviseur bij jou in de buurt.

Teams  (7)
Alle Bedrijven ParticulierenFinancieel MakelaardijPensioenenSchadebehandelingDirectie

info@fidus.nl

Ons team

Dit zijn de adviseurs en medewerkers van Fidus. Zij staan dag en nacht voor je klaar om jou te helpen met jouw financieel advies.

Albert Boekel

Adviseur bedrijven

0/124

Vestigingen

Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

Met meer dan 350 adviseurs is er altijd eentje in jouw buurt te vinden. Dat is wel zo fijn, want zij kennen jouw buurt en omgeving. Als er iets is, sta je zo bij ze op de stoep of kun je bellen met ons kantoor. Fidus kun je 24/7 bereiken.

Werken bij Fidus

Jouw volgende baan begint hier.

Ben jij een echte kenner op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheken en andere bankzaken? Of ben je geïnteresseerd in een van deze vakgebieden? Kom dan eens praten bij Fidus! Wij zijn altijd op zoek naar gezellige en slimme mensen die ons team willen versterken! Check of jouw droomvacature ertussen zit!

Altijd up-to-date

Gratis tips & tricks zo in je mailbox, dus.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Om het formulier te kunnen versturen dienen alle verplichte velden te worden ingevuld.