Kortlopende Reisverzekering

Voor als je er even tussenuit wilt, dus.

De kortlopende reisverzekering is voor een vakantie van maximaal 14 dagen, eens per jaar. Bagage en kosten zijn verzekerd en je kunt allerlei aanvullingen kiezen.

Altijd klantgericht

24/7 staan wij klaar voor advies en hulp. Altijd passend bij jouw persoonlijke situatie.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Bel, mail, chat, videobel óf plan een persoonlijk gesprek.

Altijd deskundig

Meer dan 350 financiële experts voor deskundig advies.

Altijd persoonlijk

Altijd een persoonlijk onafhankelijk advies. Wij werken samen met meer dan 150 verzekeraars.

Altijd dichtbij

Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

De kortlopende reisverzekering voor jouw vakantie

Heb je een fijne vakantie in het vooruitzicht? Naar het strand of misschien ga je juist de bossen in? Wat jouw bestemming ook is, zorg dat je goed verzekerd op reis gaat. Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor de duur van je vakantie. Ga je 2 weken op vakantie, dan sluit je dus een reisverzekering af voor 2 weken. Weet je nu al dat je dit jaar vaker op vakantie gaat? Dan is het mogelijk voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Jouw bagage en medische kosten zijn verzekerd

Met een reisverzekering verzeker je onvoorziene kosten die je maakt als je op reis bent. Denk hierbij aan het kopen van kleren als jouw bagage zoek raakt. Ook medische kosten zijn gedekt als je in het buitenland een ongeluk krijgt. Vaak wordt een deel wel eerst verhaald op je zorgverzekering. Maar vergoedt die niet genoeg, dan kun je de rest verhalen op je reisverzekering.

Aanvullende verzekeringen

Een wandelvakantie in Nederland is heerlijk en ook niet zo gevaarlijk. Dat is heel wat anders dan wanneer je gaat surfen op de Canarische eilanden of gaat skiën in de Alpen. Voor extreme sporten heb je een aanvullende reisverzekering nodig. Ook als je autopechhulp onderweg wilt moet je dit in een aanvullende verzekering afsluiten. Ook een annuleringsverzekering is een aanvullende verzekering. Wil je precies weten wat jij nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24

Veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.