Ongevallenverzekering

Goed verzekerd bij pech, dus.

Een ongevallenverzekering voor jezelf, voor alle passagiers en zelfs voor naar schoolgaande kinderen. Als je een ongeluk krijgt ben je goed gedekt met een ongevallenverzekering.

Altijd klantgericht

24/7 staan wij klaar voor advies en hulp. Altijd passend bij jouw persoonlijke situatie.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Bel, mail, chat, videobel óf plan een persoonlijk gesprek.

Altijd deskundig

Meer dan 350 financiële experts voor deskundig advies.

Altijd persoonlijk

Altijd een persoonlijk onafhankelijk advies. Wij werken samen met meer dan 150 verzekeraars.

Altijd dichtbij

Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

Wat is een ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering biedt dekking als je blijvend invalide raakt of komt te overlijden door een ongeluk. Bijvoorbeeld als je valt, wordt aangevallen of aangereden. De verzekeraar keert dan een vast bedrag uit. Het geld kun je gebruiken om een deel van je inkomen op te vangen als je minder of helemaal niet meer kunt werken door het ongeluk. En ook voor aanpassingen aan je huis als je bijvoorbeeld in een rolstoel terecht komt.

Voor wie is een ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering is voor iedereen. Een ongeluk kan tenslotte iedereen overkomen. Maar hij is extra belangrijk voor mensen die een groter risico lopen, zoals motorrijders. En denk ook aan klussers of mensen die fysiek werk doen. Als je een ongeluk krijgt, kun je dan nog blijven werken? Als dat niet het geval is, dan is een ongevallenverzekering verstandig.

Wat valt niet onder een ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering biedt alleen dekking als je overlijdt of blijvend invalide raakt door een ongeval. Als je meer wilt verzekeren, kun je een overlijdensrisicoverzekering of een arbeidsongeschiktheidsverzekering overwegen. Deze verzekeringen kosten wel meer, maar bieden ook een veel ruimere dekking.

8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24

Veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.