Overlijdensrisicoverzekering

De overlijdensrisico verzekering, dus.

De overlijdensrisicoverzekering sluit je voor jouw nabestaanden. Zij kunnen de hypotheek aflossen, studeren, of ze hebben er een inkomen van. Bekijk wat er mogelijk is.

Altijd klantgericht

24/7 staan wij klaar voor advies en hulp. Altijd passend bij jouw persoonlijke situatie.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Bel, mail, chat, videobel óf plan een persoonlijk gesprek.

Altijd deskundig

Meer dan 350 financiële experts voor deskundig advies.

Altijd persoonlijk

Altijd een persoonlijk onafhankelijk advies. Wij werken samen met meer dan 150 verzekeraars.

Altijd dichtbij

Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

De overlijdensrisicoverzekering voor jou

Veel mensen kennen de overlijdensrisicoverzekering als de verzekering die veel hypotheekverstrekkers verplicht stellen. Een overlijdensrisicoverzekering wordt daarom vaak afgesloten om de hypotheek te kunnen blijven betalen als je overlijdt. Deze verzekering neem je dus eigenlijk zodat je nabestaanden niet in de problemen komen als jij er niet meer bent.

De hypotheek of ook de studie van je kinderen?

De hypotheek is dus de voornaamste reden om een overlijdensrisicoverzekering te nemen, maar denk bijvoorbeeld ook aan de studie van je kinderen. Met deze verzekering kun je ook een bedrag verzekeren waar je kinderen van kunnen studeren als jij komt te overlijden. Ook kun je een bedrag verzekeren wat het inkomen van je partner aanvult, want de kans is groot dat jullie huishouden op beiden of misschien wel alleen jouw inkomen draaide. Met de overlijdensrisicoverzekering zorg je ervoor dat jouw gezin goed achter blijft wanneer jij komt te overlijden.

Gelijkblijvend kapitaal of dalend kapitaal gedurende de looptijd

Bij een overlijdensrisicoverzekering kun je kiezen voor een gelijkblijvend kapitaal. Dan blijft het bedrag dat uitgekeerd wordt gelijk gedurende de looptijd. Maar hoe ouder je wordt, hoe groter de kans is dat de hypotheek is afbetaald en hoe minder geld jouw nabestaanden nodig zullen hebben. Dus je kunt er ook voor kiezen om een dalend kapitaal te verzekeren. Wil je advies hierover? Onze adviseurs kijken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op!

8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24

Veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.