Pechhulpverzekering

Hulp bij pech onderweg, dus.

Komt je auto onderweg stil te staan? Een klapband of een rokende motor? Met een pechhulpverzekering wordt de schade van pech onderweg vergoed.

Altijd klantgericht

24/7 staan wij klaar voor advies en hulp. Altijd passend bij jouw persoonlijke situatie.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Bel, mail, chat, videobel óf plan een persoonlijk gesprek.

Altijd deskundig

Meer dan 350 financiële experts voor deskundig advies.

Altijd persoonlijk

Altijd een persoonlijk onafhankelijk advies. Wij werken samen met meer dan 150 verzekeraars.

Altijd dichtbij

Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

Pechhulpverzekering: de verzekering voor pech onderweg

Autopech is altijd vervelend, maar gelukkig kun je je verzekeren voor de pech die je onderweg krijgt. Met een pechhulpverzekering zijn de kosten gedekt voor de pech die je onderweg krijgt. Je kunt kiezen tussen pechhulp voor in Nederland, maar je kunt het ook uitbreiden naar pechhulp in heel Europa en er zijn verzekeraars waar je wereldwijde pechhulp bij kunt verzekeren.

Een aparte verzekering voor pech onderweg

In sommige gevallen kun je een deel van de pechhulp meeverzekeren bij je auto of je reisverzekering. Maar in de meeste gevallen heb je een aparte pechhulpverzekering nodig. Zo’n pechhulpverzekering helpt als je onderweg schade oploopt en stil komt te staan.

Pechhulp ter plekke, wegslepen en vervangend vervoer

De pechhulpverzekering wil je afsluiten voor je de weg op gaat. Autopech: je rekent er nooit op en als het je overkomt is het natuurlijk supervervelend. Dan wil je goed verzekerd zijn en je geen zorgen hoeven maken over wat het allemaal gaat kosten om je auto weer rijdend te krijgen. Met een pechhulpverzekering ben je verzekerd wanneer jouw auto of motor ter plekke gerepareerd moet worden. En in veel gevallen ook wanneer hij weggesleept moet worden. En meestal ook voor vervangend vervoer. Je kunt zelf kiezen hoeveel je wilt verzekeren. Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van de beste verzekering voor jou.

8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24

Veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.