Woonlastenverzekering

De woonlastenverzekering om gerust te wonen, dus.

Als je ziek of werkloos wordt wil je toch gewoon in jouw huis kunnen blijven wonen? Precies daarvoor is onze woonlastenverzekering bedoeld!

Altijd klantgericht

24/7 staan wij klaar voor advies en hulp. Altijd passend bij jouw persoonlijke situatie.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Bel, mail, chat, videobel óf plan een persoonlijk gesprek.

Altijd deskundig

Meer dan 350 financiële experts voor deskundig advies.

Altijd persoonlijk

Altijd een persoonlijk onafhankelijk advies. Wij werken samen met meer dan 150 verzekeraars.

Altijd dichtbij

Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

De woonlastenverzekering voor jouw hypotheek

Als je je baan kwijtraakt, dan lopen je vaste lasten nog wel door. Ook de lasten voor jouw hypotheek. Het doel van de woonlastenverzekering is dat jij je hypotheek kunt blijven betalen als je werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Daarom wordt de woonlastenverzekering ook wel de betalingsbescherming of hypotheekbescherming genoemd. Met deze verzekering kun je dus ook in je huis blijven wonen wanneer je de hypotheek even niet kunt betalen door arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

Korting op je hypotheekrente met een woonlastenverzekering

Een woonlastenverzekering is er voor de huiseigenaren. Veel huiseigenaren hebben een hypotheek op hun woning. Veel hypotheekverstrekkers geven korting op je hypotheekrente als je een woonlastenverzekering afsluit. De hypotheekverstrekker heeft namelijk meer zekerheid als jij zo’n verzekering hebt, want de hypotheek wordt daarmee ook betaald als jij dat niet kan.

Dekkingsvormen en looptijden

Bij een woonlastenverzekering kun je kiezen uit verschillende dekkingen en looptijden. Je kunt bijvoorbeeld een gedeelte van je hypotheeklasten verzekeren. Ook kun je kiezen hoe je voor de verzekering betaalt. Een periodieke premie of een bedrag in één keer (koopsom). Denk je een deel nog zelf te kunnen betalen als je je baan kwijtraakt, dan kun je hiervoor kiezen. Hoe meer eigen risico je draagt, hoe lager de premie vaak is. Wil je weten wat handig is voor jou en jouw situatie? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken met je mee en zoeken de best passende verzekering voor jou.

8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24

Veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.