Zorgverzekering

De best passende zorgverzekering voor jou, dus.

Welke zorg heb jij nodig en welke verzekeraar past daarbij? En hoeveel eigen risico wil jij dragen? Fidus vindt de best passende zorgverzekering voor jou.

Een zorgverzekering voor jou

In Nederland is het hebben van een zorgverzekering verplicht. Je moet dus minimaal een basiszorgverzekering hebben. In de meeste gevallen kun je alleen op 1 januari van zorgverzekeraar wisselen. Vaak regel je dit in december en daarom zie je in die maand ook veel reclames voor zorgverzekeringen. Wil jij weten of jouw zorgverzekering nog helemaal bij jou past? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken gratis en vrijblijvend met jou mee en zoeken naar de best passende zorgverzekering voor jou.

Basiskosten en extra dekkingen

In Nederland ben je dus verplicht om minimaal een basiszorgverzekering te hebben. Deze zorgverzekering dekt de minimale kosten. Welke kosten dit zijn wordt ieder jaar opnieuw bepaald door de overheid. Meestal zijn dit zaken als huisartskosten, ziekenhuisopnames en bepaalde medicijnen. Met een aanvullende zorgverzekering of een zorgverzekering met extra dekkingen kun je zelf bepalen welke zorg je nog meer verzekerd wilt hebben. Denk hierbij aan de fysiotherapeut of zaken als een beugel.

Restitutiepolis en naturapolis

Als je een zorgverzekering gaat uitzoeken moet je natuurlijk nadenken over welke zorg jij allemaal wil verzekeren. Maar je moet ook nadenken of jij een restitutiepolis of een naturapolis wilt. Bij een naturapolis neem je eigenlijk een pakket aan zorg af bij jouw verzekeraar. De verzekeraar vergoedt dan alleen de zorg wanneer jij naar een van de zorgverleners gaat die bij die verzekeraar zijn aangesloten. Bij een restitutiepolis ben je verzekerd voor een bepaald bedrag en kun je zelf bepalen naar welke arts of tandarts jij wilt.

Altijd klantgericht

24/7 staan wij klaar voor advies en hulp. Altijd passend bij jouw persoonlijke situatie.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Bel, mail, chat, videobel óf plan een persoonlijk gesprek.

Altijd deskundig

Meer dan 350 financiële experts voor deskundig advies.

Altijd persoonlijk

Altijd een persoonlijk onafhankelijk advies. Wij werken samen met meer dan 150verzekeraars.

Altijd dichtbij

Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

Dit vinden onze klanten

8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24

Veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.